Decemberplan 2015

Brev fra nissen

Alle huse har en nisse – det er jeg sikker på. Vi er nu så heldige, at vores (også) har valgt at gøre døren til deres nissebo synlig. Måske vi også kan åbne døren og blive lukket derind… I hvert fald får Aksel og Johannes i dag brev fra nissen. Det ligger ved døren til nissebo, så vi må håbe, de (nok mest Aksel) kan finde den blå dør…

“Kære Aksel+Johannes,

Nissernes bedste måned på hele året er nu igang. Jubi.

Vi hedder Trut og Fis og vi er nisser her i huset. Vi bor her sammen med vores mor og far. Vi har boet her i rigtig mange år og vi kender hele huset. Vi ved også hvor det sjoveste værelse er. Det er der, hvor vi kan køre med tog, spille musik og tærske korn.

Fordi her bor nogle søde børn har vi bestemt, at der hver dag vil være en gave til jer. Fordi Johannes er lidt lille, vil hans altid ligge her ved vores dør, men vi kan også godt li’ at drille (lidt) og derfor må Aksel nogle gange lede efter sin.

Trut+Fis

P.s. Vi elsker risengrød”

P1040548

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decemberplan 2015