Børn og lommepenge

Kulturel sommer

image image

Tre kulturelle underholdningsindslag på 12 dage. Det har jeg vist ikke prøvet før. Og så tilmed vidt forskellige. Først Kong Arthur, så Cirkus Summarum og til sidst Dirty Dancing. Jeg var underholdt alle tre gange, men i meget varierende grad.

Kong Arthur

Vil indrømme, at jeg blev skuffet – forestillingen var for moderne til min smag. Men opsætningen var flot og skuespillerpræstationerne formidable. Det har helt sikkert også spillet ind, at der kom en vildsom regnbyge, da vi gik gennem Dyrehaven, så vi var gennemblødte. Og kolde. Heldigvis stoppede regnen, da forestillingen startede.

Cirkus Summarum

Fantastisk koncept. Intet mindre. Det var første gang, vi var afsted, men absolut ikke sidste! En tradition er født… Det hele fungerede rigtig godt – både cirkuspladsen, spisemulighederne og selve forestillingen. Jeg havde glædet mig mest til at opleve Aksel og se hans reaktioner undervejs. Men jeg var i den grad også selv underholdt af det, der skete i manegen. Det var hylende morsomt for både børn og voksne! Og kan kun anbefales!

Dirty Dancing

Jeg havde glædet mig i næsten et år, men egentligt ikke taget stilling til, hvad jeg skulle forvente. Andet end at være underholdt og befinde mig i en smuk bygning – Operaen. Og underholdt det var jeg fra start til slut. Det er sådan en Forestilling, man drømmer om at se igen. Allerede i starten af stykket fik jeg den første kuldegysninger – det er sådan min krop reagerer, når jeg bliver revet med og bare suger indtryk til mig uagtet mine omgivelser. Aldrig tidligere har jeg oplevet en Forestilling hvor et samlet publikum kvitterede med stående applaus. Men det skete her og det var så fortjent.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn og lommepenge