Tirsdagstanker #2

Hvorfor navnet LandlivsMor?

image

image

image

image

Jeg har opdateret siden om, hvem LandlivsMor er. Men tænker egentlig, at det også kan “tåle”, at få sit eget indlæg. Så det får det hermed. 

Hvorfor navnet LandlivsMor? Fordi bloggen handler om en mor, der bor på landet. Nemlig mig – jeg hedder Sidsel, er 31 år, gift med min bedste halvdel og mor til Aksel (2011), Johannes (2014) og Dagmar (2017).

Bloggen handler om mit perspektiv på rollen som mor og om vores familieliv – om hvordan vi får et gammelt hus, en stor grund og et hav at drømme til at fungere sammen med to fuldtidsjobs, målet om at være nærværende forældre og samtidig skabe vores egen version af det moderne liv på landet. Et liv der bygger på samhørighed, kærlighed, tryghed, nærvær og traditioner.

Vi har valgt at bo på landet. Et sted med muligheder, men også uendelig meget arbejde. Dermed har vi også sagt ja til, at være en husholdning med to biler og en økonomi, der kræver to indtægter. Men det betyder ikke, at vi vil gå på kompromis med tiden vi har sammen med vores børn og nærværet. Både min mand og jeg er glade for vores professioner og vil gerne arbejde. Men vi drømmer om (og arbejder frem mod), at kunne få større fleksibilitet i vores arbejdstid. For os er det tiden sammen som familie, der er den vigtigste og vi er derfor meget bevidste om, hvordan vi prioriterer vores tid – både i forhold til arbejde, fritidsinteresser, sociale arrangementer mv.

Når jeg blogger, er det fordi, det giver mig energi. Jeg kan godt lide at skrive og synes, det er en hyggelig måde at huske mig selv på alt det fantastiske, der er i mit (vores) liv. Samtidig er det en god måde for mig at følge med i processen om at skabe og leve det liv, vi gerne vil. Jeg kan godt lide at opsætte mål, som jeg kan fokusere på og prioritere ud fra. Det fungerer for mig. Hvis bloggen så samtidig kan inspirere andre, er det bare fantastisk.

Velkommen til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstanker #2