Jeg hedder Sidsel, er 30 år, gift med min bedste halvdel og mor til Aksel (2011) og Johannes (2014).

Her på bloggen skriver jeg om vores liv og mit perspektiv på tilværelsen som mor i det moderne liv på landet. Hvordan vi får et gammelt hus, en stor grund og et hav at drømme til at fungere sammen med to fuldtidsjobs, målet om at være nærværende forældre og samtidig skabe vores version af det moderne liv på landet.

Vi har valgt at bo i et (stort?) hus på landet. Et sted med muligheder, men også uendelig meget arbejde. Dermed har vi også sagt ja til, at være en husholdning med to biler og en økonomi, der kræver to indtægter. Men det betyder ikke, at vi vil gå på kompromis med tiden vi har sammen med vores børn og nærværet. Både min mand og jeg er glade for vores professioner og vil gerne arbejde – og har begge klassiske 8-16-arbejdstid. Vi er derfor meget bevidste om, hvordan vi prioriterer resten af vores tid – den vigtige tid, vi har sammen som familie.

For os ville det ikke være løsningen at bosætte os billigere og have den ene af os gående hjemme. Det ville ikke fungere. Dels vil vi ikke undvære, de muligheder vi har nu og dels ville vores økonomiske udgangspunkt blive for sårbart til, at jeg kan hvile i det. Derfor arbejder vi målrettet på hele tiden at fokusere på essensen af det, der for os er det gode liv. Og det er dét, bloggen her handler om.

Velkommen til.