Børn og fester

En halvrund dag – Johannes 6 måneder

P1060965

P1060957

P1060996 P1060990

I går rundede Johannes de seks måneder og jeg begriber på ingen måde, at det nu er over et halvt år siden, vi fik ham i armene. Det er vanvittigt på den helt vidunderlige måde. Vi nyder ham og vores dage lyses op af hans smeltende smil og lattermilde humør – han er så kilden, at han flere gange dagligt griner hjerteligt.

Vi fejrede dagen med mormors lagkage bestående af hjemmebagte chokoladebunde med et lag rutebilsskum og pyntet med flødeskum og chokoladespiraler. Jeg håber, mit indtag har smittet af på mælken til Johannes, så han kunne nyde en ekstra cremet mælk med strejf af chokolade og fløde.

Han er en stor dreng med fart på. Han nærmer sig de otte kilo og 70 cm. Han triller, “snakker”, leger med lydene, er opmærksom og holder en rigtig god kontakt. Og så er han den bedste lillebror, Aksel kunne drømme om – der er virkelig ved at udvikles et nært bånd mellem de to. Jeg er så lykkelig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn og fester