Ren Morten Korch-idyl

Oh, du skønne Sverige

DSC05946DSC05827

DSC05828 DSC05918 DSC05935 DSC05940 DSC05941 DSC06269 DSC06270

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville blive “en af dem”, der altid tager samme sted hen, når de holder ferie. Men jeg er virkelig faldet for vores smukke naboland. Sveriges endeløse skove, rige natur, åbne vidder, charmerende træhuse og skønne loppis’er er i den grad noget, der tiltaler mig. Heldigvis har Flemming det ligeså.

Billederne er fra vores sommerferie for et par år siden og emmer for mig af ren lykke og idyl. Det er som om tiden står mere stille, når man har så meget plads omkring sig. Der er mere tid til at nyde hinanden, samværet og tage dagen, som den kommer. Det er selvfølgelig også fordi det er ferie, men alt det grønne har bare en utrolig positiv indvirkning på os.

Hvis jeg skulle bo i et andet land end Danmark, skulle det helt sikkert være Sverige! I et ægte svenskrødt træhus med hvide skodder, grønt så langt øjet rækker og ikke en nabo at se og mærke. Der ligger en lille drøm gemt i mig, om en dag at eje et sådant sommerhus i det svenske. Tænk sig at kunne “flygte” derop bare for en weekend og vide at ens hus står klar med ro, ro og atter ro. Det ville være fantastisk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ren Morten Korch-idyl