Bageri - når Aksel og jeg har alenetid

Børn og dyr

P1070253

P1070259

P1070263

P1070282

P1070286

P1070292

 

Der er noget magisk over kombinationen børn og dyr. Den ægte glæde og begejstring, der kan lyse ud af et barn, når det ser et dyr. Det er dejligt at opleve. Aksel har altid haft det fint med dyr, men Johannes er allerede i en alder af syv måneder, ellevild. Som man kan se på de første billeder, kan mine forældres hund få Johannes til at baske med både arme og ben. Til gengæld er Aksel nået en alder, hvor han begynder at forstå, hvor maden kommer fra og at dyrene, vi ser på markerne bliver til det kød, vi spiser. Han har inden for den seneste tid udvist særlig interesse for at hjælpe mine forældre med at hente æg hos deres høns. Det er jo meget heldigt, nu vi selv har fået kyllinger og inden længe får det som dagligt gøremål at hente æg ind – vi har nemlig tænkt os, at det skal være en af Aksels første selvstændige pligter.

Udover vores hønemor og de tolv kyllinger har vi to gårdkatte. Men med tiden vil der komme flere dyr til. Næste forår skal Aksel og jeg have hver en kælekanin og på et tidspunkt skal vi også have en hund. Men om og hvad der derudover måtte flytte ind af beboere fra dyreverdenen, ved vi ikke. Vi har købt hus efter, at der skulle være forskellige muligheder. Indtil videre har vi løseligt talt om at få et par grise, måske nogle får og så har min mand snakket om slagtekaniner (men dén er jeg ikke umiddelbart med på). Så nu må tiden vise, hvad det “ender” med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bageri - når Aksel og jeg har alenetid