Børn og dyr

Haveglimt

P1080144

P1080150

P1080157

P1080159

P1080161

P1080163

Glimt fra haven som den ser ud netop i disse dage. Vi stornyder uderummet her i varmen og har hele tiden masser af pladser med både sol og skygge, hvilket er fantastisk! Vi har mange mange mange æbler på træerne så dem skal vi snart have tyndet ud i – så vi forhåbentligt får nogle gode store sunde frugter til sidst. Det lille skæve pæretræ ser også ud til at komme med en fin høst i år, så det er dejligt. Kan allerede nu smage min mors henkogte pærer med masser af vanilje.

Både vore ene ribsbuks og tre stikkelsbærbuske bugner med bær! I år har vi fået sat hegn om buskene, så rådyrerne ikke spiser de smukt skinnende røde ribs inden vi får dem plukket, så i år skal vi selv have lavet ribsgele. Og så skal vi have kastet os ud i noget forædling af stikkelsbærerne, som vi har virkelig mange (!) af. Tænker gele, marmelade og kompot. Og så nogle direkte i fryseren, så vi har til senere på året…

I drivhuset er der tomater og agurker i kapilærkasser og den gamle vin, der breder sig fra sin plads på endevæggen. Håber, vores tomater giver så godt som sidste år, hvor der foruden en masse friske også var nok til både henkogte, langtidsbagte og hjemmelavet ketchup. Især sidstnævnte glæder vi os til at videreudvikle på, da sidste års produktion blev lige lov julet med en lidt for gennemtrængende kanelsmag.

Udelivet og haven er bare fantastisk, især når nu vejret er som det er i disse dage!

2 kommentarer

 • Ej, hvor ser det bare hyggeligt ud! Og det lader oven i købet til, at i får en rigtig fin høst 🙂
  God weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SMH

   Mange tak. Ja, det ser ganske lovende ud, så vi håber, det bliver sådan.
   Rigtig god weekend til dig også.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn og dyr