Haveglimt

Sommerliv i haven

P1080206

P1080208

P1080226

P1080229

P1080239

P1080260

P1080304

 

Så kom sommeren og varmen endelig! Og vi stornyder det. Opvasken får lov til at vokse på køkkenbordet dagen igennem og nullermændende trives lystigt rundt omkring, for de indendørs gøremål er nedprioriteret, så vi kan leve livet udenfor. Det giver bare så meget mere energi at uderummet nu kan tages ordentligt i brug og vi kan være der ude sammen alle fire – Johannes kan være på et tæppe på græsplænen, Aksel kan gå til og fra vandpjaskeri og -leg, mens vi kan snige lidt praktiske gøremål ind i samværet med børnene. For mig og for os er det ren zen for sjælen.

Haven er ubetinget noget af det, vi er gladest for ved vores valg af bolig og det rum, vi har flest drømme om og planer for. Vi glæder os til at se, hvad den udvikler sig til i de kommende år… Jeg synes, det er noget af det bedste, vi som forældre kommer til at give vores børn. Der er noget helt særligt over “Barndommens have” og de minder, der kan knyttes hertil. Både min mand og jeg har mange glade haveminder fra vi var børn og det er naturligvis noget af det, der driver os i forhold til at skabe en god have for vores børn. Og netop haven vil komme til at fylde en hel del mere her på bloggen, da det og så kommer til at fungere som vores “havedagbog”, som vi kan vende tilbage til år efter år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haveglimt