En favorit - pandekager til aftensmad

Sommerlykke med morgenmad i det fri

P1080394

P1080397

P1080396

P1080395

De ene af de dejlige hede sommerdagen med sydlandsk stemning, som nu atter er endt, spiste vi morgenmad udenfor. Og det kunne ikke blive meget mere dansk. Rødternet dug, jordbær/rabarbergrød med fløde, knækbrød med ost og spegepølse – og i glassene rør-selv-kakao. Det var en af de morgener, hvor tiden stod helt stille og vi bare var lige der, midt på gårdspladsen, samlet ved morgenbordet inden en ny dejlig dag tog sin begyndelse.

Vi vil gerne holde det enkelt og lære vores børn, at alt ikke behøver være “vildt” – at de små ting i hverdagen er de unikke og dem, der i sidste ende betyder mest. At vi gør noget vildt én dag er jo ikke det, de tager med sig videre, men tværtimod det, vi giver dem til daglig. Så når vi gør noget, der er atypisk, snakker vi meget med Aksel om det, hvorfor vi gør det, hvorfor det er sjovt, hyggeligt etc. For at han netop skal forstå, at en lille ændring kan have stor betydning. Og det virker, kan vi se og høre. Det er ofte de små ting, han hæfter sig ved og som vi oplever, han genbruger i sine lege og historier.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En favorit - pandekager til aftensmad