Legehuset indefra

Sommeren er slut og en ny hverdag efter endt barsel

Efter en offline sommerferie og jobstart efter endt barsel, er jeg endelig tilbage på bloggen. Lysten har været der, men tiden har ikke slået til. Men det gør den igen nu, hvor hverdagen er ved at have fundet en rytme igen (den egentlige hverdag venter først om en måned, når min mands barsel slutter).

Jeg nyder at være tilbage på arbejde. Det er nogle vanvittig spændende opgaver, jeg er med til at arbejde på i denne tid. Så selvom jeg ikke har lige så meget tid med drengene, som jeg kunne ønske, er det heldigvis pga. nogle meget interessante arbejdsopgaver.

I mellemtiden er sommeren også slut og efterårets regn og rusk har allerede tittet frem et par gange. Temperaturerne er for nedadgående, overgangshuerne er fundet frem og vinterudstyret indkøbt. Vi elsker efteråret og jeg synes faktisk i år, at jeg er klar til at lukke havesæsonen ned, trække indenfor, tænde stearinlysene og krybe under tæppet. Snart er det jo også jul.

Over de kommende dage vil der være indlæg fra den offline tid, der er gået. Kameraet har nemlig langt fra holdt fri. Så der vil både være varm sommerstemning, nuttede kattekillinger, skønne unger, smuk natur og meget mere.

P1110447

P1110549

P1110600

P1110695

P1110699

P1110415

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legehuset indefra