Høns

Fem år som rette ægtefolk

Tænk sig som tiden flyver, når man har det godt. Og det har vi, sammen. I dag kan vi fejre fem år som ægtefolk og se tilbage på nogle fantastiske begivenheder og en fælles udvikling, der i den grad har været livsbekræftende.

Vi holdt bryllup, oktober 2010 / Jeg blev cand.mag., juni 2011 / Vi blev forældre til Aksel, oktober 2011 / Vi solgte min mands rækkehus, november 2011 / Min mand sagde sit job op for at finde ud af om læregerningen var det rette, januar 2012 / Vi flyttede i lejlighed, februar 2012 / Min mand fik job som lærer på de rette vilkår for ham, juni 2012 / Jeg startede min karriere med et løntilskudsjob, december 2012 / Jeg fik job, april 2013 / Vi købte vores drømmehus, november 2013 / Vi flyttede ind i vores hus, februar 2014 / Flemming fik nyt job nærmere vores hjem, juli 2014 / Vi blev forældre til Johannes,  november 2014

IMG_8982

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høns