Den første rigtige cykel

En dag i starten af august voksede Aksel lige ti centimeter af ren stolthed og begejstring – han fik nemlig sin første rigtige cykel. En gave fra os og mine forældre fordi han er alletiders Aksel og en fantastisk storebror. Den slags gaver er de bedste. Givet bare fordi og uden for de traditionelle gavedage.

Det er fedt, at han er så glad for sin cykel og rigtig gerne vil køre på den. Og som en ekstra bonus havde de på hans stue i børnehaven hver tirsdag i september tag-din-cykel-med-dag. Så sammen med alle hans små venner, var de ovre og cykle på skolens område. Dét havde været så sejt!

P1110316

P1110317

P1110332

P1110369

P1110318

P1110344

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sensommeraftens smukke gyldne skær