Kærlighed og konsekvens er nøgleordene i opdragelsen herhjemme

Kattekillinger

Familien er blevet udvidet med fire små fine killinger, der kom til verden den 30. august, så nu er de efterhånden blevet nogle pelsede tumlinger. Tre lyse og en sort. De er simpelthen så sjove som de prøver sig frem i verden. Nysgerrige, interesserede og noget så kære.

Vi skal selv beholde den sorte og nok også en lys. En anden af de lyse skal flytte hjem til nogle af vores gode venner og så må vi se, om der er nogle, der vil have den sidste lyse. Ellers bliver den boende her.

Både Aksel og Johannes er rigtig glade for killingerne. Aksel er så stolt, fordi han selv kan holde dem og tage sig af dem. Johannes bliver helt elektrisk af begejstring, når han får lov til at ae en af dem. Det er for os forældre bekræftende at se, hvordan det påvirker vores børn positivt, at vi har dyr og hvordan det er medvirkende til, at de får en bredere forståelse for livet.

P1120538

P1120544

P1120216

P1120531

P1120205

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed og konsekvens er nøgleordene i opdragelsen herhjemme