Sommerferie i Sverige: Skøn svensk natur (som man jo ikke kan få nok af)

4 år i morgen

I morgen er det fire år siden, jeg blev mor. Lige nu sidder jeg i en hyggelig pyntet stue, der er klar til at indfri en spændt drengs mange forventninger. “Jeg har sommerfugle i maven hele dagen på min fødselsdag” sagde han tidligere i dag – og jeg glæder mig til at gøre mit for, at de skal baske rundt i den lille (store) gut.

Jeg er selvfølgelig vanvittig stolt af ham. Han kan så ufatteligt mange ting nu, han har en stor forståelse for, hvordan tingene hænger sammen og så er han noget af det mest kærlige – især når det gælder hans lillebror. Han ændrede min, vores, verden for altid, da han kom til og fyldte alt – vores hverdag, hjerter og hjerner.

Tillykke med dagen, min dejlige søn.

P1120823

P1120864

P1130108

P1130230

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie i Sverige: Skøn svensk natur (som man jo ikke kan få nok af)