Det der med at være en god mor

Olsenbanden i Palads, burgere og Strøget

Som en del af vores fødselsdagsgave til Aksel, havde vi givet ham en tur til København, hvor vi skulle i Palads og se “Olsenbanden på sporet”, der er hans favorit blandt de 14 film om den skønne forbrydertrio. Det var et super arrangement, som Olsenbanden-fanklubben stod for i samarbejde med Dansk Filmskat, der er Nordisk Films streamingtjeneste. Aksel syntes, det var ret vildt, at se Olsenbanden på det store lærred og selvom han var lidt mærket af vaccinen fra dagen før, havde han en rigtig god dag.

Efterfølgende var vi på Burger King, hvor dagens hovedperson tilbragte en del tid i legeområdet. Efterfølgende ville han så gerne på legepladsen og så. Vi gik derfor ned ad Strøget, besøgte et par butikker inden vi fandt frem til Nikolaj Plads og den legeplads, der er der. Efter en god gang leg, på en ganske fin legeplads, fandt vi ned til metrotoget (som Aksel kalder det). Vi tog derefter hjem til vores skønne venner, der havde passet lillebror, hvor vi hyggede med lækker mad inden vi kørte hjem til landet igen.

For os forældre var det rigtig dejligt at have fuld opmærksomhed på vores store dreng, og det er absolut ikke sidste gang, vi skal afsted bare os tre!

P1140008

P1140009

P1140015

P1140031

P1140075

Aksel foran udsillingen med originale effekter fra Olsenbanden-filmene / En af lamperne i Palads / Whoppermenu / Aksel og julemanden i BR / Nikolajkirke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med at være en god mor