Farvel sut #1

Decemberplan 2015

Gode forberedelser er den halve succes. Eller i hvert fald en stor del af glæden for mit vedkommende. Derfor laver jeg hvert år en decemberplan. Den indeholde traditioner, specifikke aftaler og idéer til alskens gøremål af både praktisk og underholdende karakter.

I år starter vi traditionen tro den første december med, at julemånedens første aftensmåltid er risengrød. Hertil citronsodavand.

Derudover byder den første uge af julemåneden på julekortskrivning, vi skal lave fuglefoder-“kugler” i kopper og med udstiksforme også håber vi også at finde tid til at koge chaisirup, bage sirupssmåkager og lave brændte mandler.

Fra den 7.-13. står den på bibliotekstur og bagning af luciaboller og knækbrød.

Den 14.-20. skal vi lave dunhammerfakler, bage småkager (når vi forhåbentlig også inden da – det samme med konfekt og havregrynskugler) og hente juletræ.

Jeg holder ferie fra den 18., så i dagene op til jul skal drengene og jeg hygge endnu mere end vi plejer. Jeg forestiller mig nattøj hele dagen, julesmåkager, varm kakao, gode film, tumleleg, og måske test af lækre opskrifter (bl.a. børnegløgg).

Derudover er der planlagt visitter, julemarkedsbesøg og juleshopping – kan mærke, det bliver en virkelig dejlig december fyldt med alt det, vi elsker herhjemme: Kærlighed, hygge, magi, fantasi og kreative stunder.

P1120268

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel sut #1