At smide ud og sige farvel til ting

Det er en ommer, mor

Det er virkelig sjældent jeg glemmer noget af alt det praktiske, vi skal huske, gør og ordne. Men i dag – jeg har glemt at give Aksel hans fodboldstøvler med til træning i dag. Han får selvfølgelig en god træning alligvel i nogle andre sko, men ihh, jeg er ikke god til den slags. Det er sådan noget som det, der kan give mig en dårlig-mor-oplevelse. Men det er jo en bagatel, jeg ved det. Så for lige at finde rette fokus frem igen, genlæste jeg mit tidligere indlæg omkring “Det der med at være en god mor”.

Nu må jeg videre med at lave mad og gøre det hyggeligt herhjemme til mine tre mænd kommer om en god times tid.

P1140185

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At smide ud og sige farvel til ting