Farvel sut #2

Fredag, frokost og fødsler

Er det kun kvinder der kan sidde der midt i fredagsfrokosten og dele ud af noget privat og intimt som en fødsel?

I fredags sad jeg sammen med nogle andre til frokost end jeg plejer, når jeg er på arbejde. Det var rigtig hyggeligt – fredagsstemning og mad, så er man jo godt på vej! Og så pludselig, snakkede vi om fødsler. To ud af tre af os havde været igennem to hver, så der blev udvekslet erfaringer og snakket om både det ene og det andet.

Jeg har altid været fascineret af fødsler (og babyer!), og gerne ville snakke om det. Efter jeg selv har født vil jeg stadig gerne snakke om det, men kun i et forum, hvor alle samtaledeltagerne, har lyst til at være med. Dels vil jeg for alt i verden ikke skræmme dem, der ikke selv har født, dels synes jeg ikke, jeg har lyst til på den måde at give noget af mig selv, hvis folk helst er fri.

Jeg synes altså, det er fedt, at man kan snakke om noget så skelsættende i ens liv, som en fødsel. At det er noget, der samler (nogle!) kvinder, synes jeg er interessant – set i et samfundsmæssigt lys. Personligt, nyder jeg det bare. Både at dele ud af egne erfaringer og høre om andres.

Måske F ikke kun står for Februar men også Fødsler, så “man” skulle lave et lille fødsels-tema i løbet af måneden…

P1100800

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel sut #2