Vi bliver hjemme i år

Taknemmelighed – tema på bloggen i marts

I marts måned vil jeg sætte fokus på taknemmelighed. Min taknemmelighed. Min taknemmelighed over alt det, jeg har, der gør mig glad og lykkelig og som er medvirkende til at give mit liv værdi.

Det er et tema, jeg gennem længere tid har tænkt på at tage op. Både for mig egen skyld – jeg får mig et taknemmelighedskatalog, jeg kan bladre i, men også for generelt at sætte fokus på det emne, at nyde hvad vi allerede har. Vi lever jo i er verden, hvor nærmest alt kan erstattes og vi bare kan købe noget nyt. Så selvfølgelig har vi en masse behov, der skal dækkes. I vores iver på at nå det hele og få det hele, kunne jeg godt tænke mig, at vi generelt blev bedre til at stoppe op. Mærke efter, se og nyde det, vi allerede har. Det vi har skabt. Det vi har fået. Og det vi ved, vi (måske) kommer til at skabe.

Det vil selvfølgelig være super fedt, hvis flere bloggere springer med på idéen og leverer nogle taknemmelighedsfortællinger. I er også velkomne til at sende jeres historier til mig, og så vil de blive udgivet i løbet af marts. I kan sende dem til mig her.

I kan allerede nu se frem til indlæg, der handler om kærlighed, børn, drømme, materielle goder, tid, økologi og vores hjem.

P1140886

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi bliver hjemme i år