Økologi og bæredygtighed i udgangspunktet - taknemmelighedtema

Et job jeg elsker at stå op til – taknemmelighedstema

Hovedparten af de vågne timer i hverdagen tilbringer jeg, som de fleste andre, på mit job. Det har altid været en drøm for at få et arbejde, jeg ville være glad for. Et job jeg ville have lyst til at stå op til om morgenen. Jeg har egentlig aldrig tænkt løn og goder som en primær succes – men det, at jeg gerne vil stå op til det, der venter, dét tæller i min verden. 

Og nu her efter tre års tid på arbejdsmarkedet efter end studie og barsel kan jeg konstatere, at drømmen er gået i opfyldelse. Jeg har fået lige det job, der er det rigtige for mig, der hvor jeg er i mit liv lige nu. For selvfølgelig har jeg ambitioner om noget andet og mere. Men ikke lige nu. Nu skal det være spændende, med fast indkomst og forenenligt med familielivet.

For mig er mit arbejde et frirum for den faglige side af min personlighed. Jeg elsker at blive udfordret og at skabe resultater på mit arbejde. Det er med til at gøre, jeg får brugt det som er en del af min kreative side, at skrive. Noget jeg virkelig godt kan lide, men desværre får prioriteret for lidt tid til. Tænker det ændrer sig engang, når børnene er større og tiden en anden. Men på mit arbejde får jeg lov til at skrive politiske notater – og jeg kan lide det!

Men jeg bliver også udfordret – og det er udenfor min komfortzone. Jeg vil altid præstere det bedste og helst være mere end forberedt. Men det er bare ikke muligt i den stilling jeg har, og det er den største udfordring, som jeg ofte møder. Men det er og så det, der er med til at udvikle mig, både fagligt og privat. Og det er fedt!

Selvom jeg gerne vil have et helt klart skel mellem arbejdsliv og privatliv, er det ikke sådan det fungerer herhjemme. Jeg arbejder aldrig når børnene er vågne, men jævnligt finder jeg arbejdscomputeren frem efter de er puttet. Fordi jeg har lyst. Fordi de opgaver der venter mig, er nogle, jeg har lyst til at løse. På bedste vis. Og det kræver jo sin tid.

Og så er jeg taknemmelig for de muligheder, mit job giver. Et udviklingsforløb der skal træne mig i forhold til den fremtid jeg drømme om karrieremæssigt, tager sin begyndelse her senere på måneden. Jeg glæder mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologi og bæredygtighed i udgangspunktet - taknemmelighedtema