Prioritering af (børnenes) tid

Lyden af kærlighed

DSC00197
Billede fra efteråret 2008. Den dag viste jeg ham et af de steder, der har formet mig allermest og som står mit hjerte meget nær. Og så blev vi pludselig ringet op med besked om, at vi havde fået en lille niece.
For år tilbage, den gang vi endnu “kun” var kærester, var vi virkelig gode til at give hinanden gaver, hvor det var noget udover det sædvanlige. Ikke dyrt, ikke stort, men så personligt, som det kan blive. De fineste kærlighedserklæringer til jul, fødselsdag og årsdag.
En af de gaver jeg fik, og som både dengang og siden har rørt mig dybt, var den cd, han mixede til mig. Udvalgte sange der fortalte noget om os, vores kærlighed og vores valg af hinanden. På bagsiden af coveret står sangene, men på forsiden er et hjertebillede af tekst, hvor der i stedet for sangenes titel står, hvad kan forbinder dem med i forhold til mig og os.
Jeg husker, at den der gik direkte i hjertet, var sangen, hvor han som tekst havde skrevet “Lyden af småfolk”. Og tonerne er dem, der er knyttet til Hobbit-scenerne i Ringenes Herre. Letheden og stemningen i musikken giver mig sommerfugle i maven og får mine tanker til at kredse om de liv, vi nu har skabt i fællesskab (dengang var det tankerne om de liv, vi ville skabe).
Andre sange der er på er bl.a. “Kvinde min”, “Last Summer”, “Time of my life” og “Mig og Molly”.
Midt i jeg skrev dette indlæg, gik det op for mig, at det er vores årsdag i dag – for otte år siden kyssede jeg min mand for første gang. Og hvor har de år været fulde af endnu flere kys, kærlighed og livsbekræftende eventyr. Tak skat og tillykke til mig fordi, jeg fik dig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prioritering af (børnenes) tid