Moderskabets værdier og opgaven som mor

Børnesnak #2

Vi snakker videre om døden herhjemme. Aksel er fortsat optaget af emnet. Det indgår ofte i hans leg, men er det er også noget, han spørger ind til, når vi fx er ude at køre bil. “Hvornår dør i?” spørger han. Vi svarer, at vi først dør, når han bliver voksen – meget voksen, gammel voksen. Så sætter vi billeder på ved at relatere til det, han kender. At hans mormor jo er meget voksen, men stadig har sin mor.

Jeg tænker lidt, det er et emne, jeg vil bruge noget tid og energi på i sommerferien. Søge sammen med Aksel at finde de svar, han søger og hjælpe ham til at forstå, at døden er et af de emner, vi som mennesker ikke kan kontrollere. Men uden at han bliver skræmt eller får forkerte billeder på nethinden. Det skal nok blive en god proces, for os begge, men nok også hård. Bl.a. skal vi en tur på kirkegården og se, hvor to af hans oldefædre er begravet. Og netop kirkegården er et af de steder, jeg helst ikke selv kommer…

P1130098

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moderskabets værdier og opgaven som mor