Hverdagens magi

Sidste feriedag

image

image

image

image

image

image

 

image

image

image

image

Så blev det sidste sommerferiedag for mig i år. Heldigvis har jeg det dejligste selskab – Aksel, Johannes og Mikkel. Som vejret også indbyder til i dag, har vi trukket stikket helt ud og flader ud foran skærmene (tv, film, iPad, iPhone og Wii). Det er skønt!

Billederne ovenfor er fra min Instagram i ferien. Og jeg kan se, jeg da faktisk har haft en ganske dejlig og begivenhedsrig ferie. Ikke at jeg ikke vidste det, men det er alligevel godt at se i billeder. Lækker mad (og kage!), gode oplevelser, fødselsdag, Dirty Dancing, tid med dem jeg elsker mest og risengrød er kun lidt af det, ferien har budt mig.

Nu venter vi bare på, at vores far-/mand kommer hjem til os.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagens magi