Ugens gang #1

Havesøndag #1

image

image

image

image

image

Vi havde den hyggeligste søndag hjemme hos mine forældre. I deres have. Aksel og jeg rev æbler sammen, fodredede hønsene med snegle  og snakkede om det, vi så rundt om i haven. Min mand klippede hæk og flyttede brænde. Johannes havde den hårde tjans med hentning af æg og spisning af tomater og vindruer fra drivhuset.

Det er fedt, at vi har mulighed for det tætte samarbejde med mine forældre. Det nyder både store og små. Og så kan jeg rigtig godt lide, at børnene får en forståelse for betydningen af at vi hjælper hinanden.

Jeg kan næsten ikke vente, til vi næste år skal give den gas i vores egen have!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens gang #1