Om en teenager på snart 5, en tumling på vej mod de 2 og en ombygning

Ugens gang #2

En sløj uge på blogfronten er ved vejs ende. Det har været sådan en uge, hvor overskuddet ikke har rakt forfærdeligt langt. Og hvor dagene bare er gået med hverdagsliv.

image

Og nå ja, så har jeg set (u)forskammet meget tv. I hvert fald væsentligt mere end jeg plejer. Men okay, min udgangspunkt er også tæt på intet. Tv-storforbruget skyldes OL og ikke mindst de danske håndboldherrer, som jo gav Danmark den bedste afslutning på et forrygende dansk-OL!

image

Ugen startede med savn. Et savn af de her to basser. Shit, de kan få nogle følelser frem, jeg ikke anede eksisterede – før jeg blev mor!

fødsler

Og netop det med børn fylder – både når man har dem, men også inden. Når beslutningen om at få dem skal tages. Jeg skrev lidt om, hvordan vi tog den beslutning.

image

image

Den smule der har sneget sig frem på bloggen i ugens gang, har altsammen været børnerelateret, kan jeg se nu. For igår gav jeg status herhjemme nogle ord med på vejen – vi har nemlig en teenager på snart 5 og en tumling på vej mod de 2.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en teenager på snart 5, en tumling på vej mod de 2 og en ombygning