Den gode aflevering

Gyldenriste til vinter

image

Allerede det første år vi havde huset, fandt jeg ud af, vi havde gyldenris. Og siden har jeg tænkt, at vi skulle prøve at tørre noget af det for den følgende vinter at kunne lave dampende hed vintaminrig te. Det er nu vores tredje sommer i huset og i dag skete det endelig. Jeg har hængt gyldenris til tørre.

Dermed kan vi til vinter servere os selv og vores gæster te, der er let vanddrivende og betændelseshæmmende. Det har jeg i hvert fald læst, at gyldenris er. Så – i den kommende sæson får vi hverken blærebetændelse eller bliver forkølet, vel?!

Jeg glæder mig til at smage på det og håber, det bliver godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gode aflevering