Tillykke med fødselsdagen skat

Det er sidste gang, vi ikke har været på sommerferie

P1100761

P1090823

P1090513

 

I år var vi ikke på sommerferie. Vi havde allerede i februar besluttet, at blive hjemme. Fordi vi ville nyde alt det, vi har tilgængeligt i det daglige. Hus. Have. Nærområde. Men også for at få rykket på nogle af (alle) vores projekter. Vi havde overvejet det nøje og var sikre på, det ville blive en succes. Planen var lagt for, hvordan vi skulle sikre feriestemningen og sørge for, at ikke al tiden gik med at færdiggøre projekter.

Det viste sig at være en forkert beslutning. Og ikke en succes!

Vi havde nogle rigtig gode uger, men feriestemningen var lang tid om at indfinde sig. Først da vi halvvejs tog på Københavnerferie, mærkede vi den velkendte følelse af ro, som for os er den ultimative feriefølelse. Og da kom vi samtidig i tanke om, hvad vi allerede året inden, på vores sommerferie i Sverige havde snakket om – at vi skal starte vores ferie med at tage væk hjemmefra. Så det gør vi fremadrettet.

Det er ikke fordi, vi har behov for at tage langt væk. Men vi har brug for at trække det mentale stik mellem os og alt det, der altid er, man kan gøre hjemme hos sig selv.

Af samme grund har vi booket hus i det svenske senere på efteråret. Og vi glæder os. Meget!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke med fødselsdagen skat