Gyldenriste til vinter

Tillykke med fødselsdagen skat

image

Kære Flemming.

Tænk sig, at jeg på ottende år får lov til at fejre din fødselsdag. Fejre dig. Den bedste mand og mest vidunderlige far.

Jeg er heldig!

I dag bliver du 36. Men alder er jo kun et tal. Du har barnet i dig intakt – og det elsker jeg dig for. Fordi du tør udfolde det og skabe dig tosset.  Fordi du får mig til at grine – hver dag.

At få lov til at kalde dig min mand og mig selv din hustru, er det bedste. Fordi det er fundamentet for vores liv. Det bedste liv. Det, der er fyldt med det, vi gerne vil have. Det liv vi sammen skaber hver dag. Tak!

Du er det mest optimistiske menneske, jeg kender. Og det fascinerer mig gang på gang, hvordan du altid ser det positive og øjner muligheder i alt. Det betyder alverden for mig, fordi det lysner mit verdensbillede. Min tro på alt det gode. Og på at vi for altid vil være det stærkeste hold.

Din evne til at give mig ro og føle tryghed er uvurderlig i min hverdag. Fordi du altid er der, og altid bakker mig op, ved jeg, at vi vil klare alt, der måtte dukke op på vores vej.

Hvis blot du oplever, jeg giver lidt igen af alt det, du giver mig, er jeg lykkelig. Du siger ofte, jeg givet mere igen og for det, er jeg dybt taknemmelig. Tænk sig, at det menneske, der betyder mest for mit liv, oplever, at jeg – bare ved at være mig selv – giver så meget tilbage…

Det er fantastisk. Du er fantastisk. Mit liv er fantastisk!

Og jeg er – dybt taknemmelig.

Stort tillykke med fødselsdagen, skat.

Kys og kærlighed,

din Sidsel.

2 kommentarer

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldenriste til vinter