Det er sidste gang, vi ikke har været på sommerferie

Børn og førstehjælp

image

Jeg har ikke tidligere tænkt på at snakke med mine børn om førstehjælp eller 1-1-2. Men igår morges hørte jeg i radioen om, at flere børnehaver sætter emnet på dagsordenen. Fordi de faktisk godt kan de små poder.

Og det er jo rigtigt. De kan så meget mere, end man som forældre tænker over. Og de forstår det meste.

Det fik mig til at tænke på, hvad nu hvis mit barn stod i en nødsituation og ikke vidste, hvad der skulle gøres. Det ville jeg faktisk have det værre med, end jeg har det med at lukke dem ind i den voksenverden det helst skal være, når der bliver behov for førstehjælp og 1-1-2.

Så i morgen, når jeg skal på mor-søn-tur med Aksel, skal vi både snakke om, hvornår man tilkalder hjælp og hvordan. Og hvad forskellen er på den hjælp, man kan tilkalde – og hvordan man bedst fortæller, hvad der er sket og hvor, det et sket.

Jeg håber aldrig, han får brug for det, men så er han da i hvert fald klædt på til hvad-nu-hvis…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er sidste gang, vi ikke har været på sommerferie