Datenight

Ugens gang #4

image

image

image

image

image

image

image

Endnu en uge går på hæld og kalenderen siger nu, det er efterår. Det har været en rigtig god uge. En af dem, hvor man har formået at lade op undervejs og har være omgivet af dejlige mennesker. Både i ugens løb og i weekenden blev vi beriget med besøg af min lillebror, der jo så er drengenes morbror, men samtidig deres gudfar. Både Aksel og Johannes er vilde med ham. Aksel fordi han er den sejeste og stærkeste i hele verden, Johannes fordi han leger sjove lege. Jeg er faktisk også ret vild med ham – fordi han er verdens bedste lillebror!

Fredag tog jeg efter arbejde sammen med en veninde til Småfolk Lagersalg. Det var tredje år i træk, vi var afsted sammen. Udover uanede mængder af lækre børnesager, bliver det altid til en masse snak. I år mest af det sidste. Jeg synes lidt, at Aksel er ved at vokse fra Småfolk-printet og han ønsker selv noget “sejt” tøj, dvs. Ninjago, superhelte, racerbiler og andet vildt. Og Johannes mangler jo sådan set ikke rigtig noget, fordi der er en masse arv fra storebror. Men lidt blev det til. Aksel fik nogle shorts og to huer, mens Johannes fik en heldragt i uld, en T-shirt og to huer. Bagefter slog vi et smut inden om Holbæk by, hvor der viste sig at være open-by-night. Jeg fik købt mig en lækker “jakke” i Vila.

Weekenden har stået i ombygningens tegn. Håndværkerne starter her fra i morgen tidlig kl. 6.30, så taget skulle tages og de sidste småtterier skulle klares. Det stod Flemming for sammen med hjælpsom familie og venner, mens jeg havde børnetjansen. I går betød det hyggetid med mormor og eftermiddagsbesøg hos min farmor. I dag har vi gjort klar herhjemme – vaske tøj, ryddet op, leget og slappet af.

Nu venter en ny uge, og jeg glæder mig. Der venter nemlig en datenight med manden i mit liv…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Datenight