Ugens gang #4

Ugentlig samsovning

image

Hatten af for jer der praktiserer samsovning. Det må være dejligt, at falde i søvn omgivet af alle sine hjertenskære. Men det ville ikke fungere for os. Jo for børnene, men ikke min mand og jeg.

Vi har brug for den ro, det er for os, at kunne ligge i vores seng med hver en bog eller mobil og komme helt ned i gear. Roen i at vi kan ligge og snakke dagens gang igennem, inden vi falder i søvn i hinandens nærhed.

Efter vi er rykket ind i stuen i forbindelse med ombygningen, har Aksel dog fået et godt øje til vores seng. Fordi han så kan ligge og se film. Og fordi han synes, det er sååååååå hyggeligt, at ligge i smørhullet. Jeg forstår ham godt – som barn elskede jeg også at ligge imellem mine forældre.

Derfor har vi indgået et kompromis. Vi praktiserer samsovning om fredagen. Fordi det er alletiders måde at fejre weekend på. Og fordi vi tit er hjemme om fredagen, hvor der er god tid til hygge og afslapning.

Tanken er, at det skal være noget vi gør hver fredag. Men om det lykkes os at flytte det med ind i vores nye soveværelse (hvor der ikke er tv), må tiden vise.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens gang #4