At mærke liv

Tanker om baby, barsel og brødre

image

Baby til juni. Barsel til april. Brødre – hele tiden. Men alle tre fylder godt i mine tanker. På den gode måde altså.

Jeg har altid drømt om at få tre børn og det føles både overvældende og fantastisk, at det går i opfyldelse nu. Det bliver dejligt, at få den lille i armene, at lære den at kende, kysse og kramme den – og se de stolte storebrødre i aktion.

Det er fedt at opleve drengenes venten. Aksel har fra start sat ord på, at han syntes, det var dejligt – at han glædede sig og ønskede sig en lillesøster (nu ønsker han sig dog en lillebror til). Men det er først for nyligt, Johannes på eget initiativ har vist forståelse og interesse for det der med en baby i mors mave. Nu snakker han selv om babyen, peger og kysser min mave ligesom han stolt viser sin “jeg skal være storebror”-bluse frem, når han har den på.

Men to måneder før forventet ankomst af den lille, går jeg på barsel. Og jeg glæder mig! Jeg glæder mig til babyboblen, hvor livet handler om redebyggeri, klargøring og baby, baby, baby. Men det bliver igen underligt at takke af på arbejdet og vide, jeg først vender tilbage næsten et år senere. Et år hvor meget er forandret og gode kolleger måske er søgt videre. Men sådan er det. Og jeg ved, at i det år, hvor min mand og jeg skiftevis går hjemme, er der en helt anden dagsrytme og familieliv, vi får. Det er mere roligt, planlagt og  præget af tid – tid til samvær, familie og det, der giver os god energi.

Det bliver dejligt – og vi glæder os!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At mærke liv