Ventetrappen

Barselspuslespillet

image

Det er fantastisk med alle de muligheder, vi har for at holde barsel – både længden af barslen, fleksibiliteten og selvbestemmelsen. Selvfølgelig ønsker man altid mere, for det er jo dejligt med ubetinget tid til sine børn. Men jeg synes faktisk, vi skal være rigtig glade og tilfredse med de muligheder, vi allerede har.

Vi har netop brugt noget tid på at finde ud af, hvordan vi vil planlægge og fordele vores barsel. Og puslespillet er gået op. Jeg ønskede, at den lille minimum skal være 10 måneder, når den starter op. Min mand ønskede, at han i april-juni næste år, kan være der, når hans elever skal til eksamen. Begge dele er lykkedes og den lille vil være 13 måneder, når den starter op.

Med termin i slutningen af juni passer det med, min mand kan afslutte sine hold inden. Altså såfremt vi ikke venter en, der kommer for lang tid før forventet ankomst. Så vi får en dejlig sommer sammen alle fem, men op til fire uger hjemme som familie. Derefter vender min mand kort tilbage på arbejde i starten af august, inden han holder barsel i anden halvdel af august. Jeg holder barsel fra. Slut april i år og et år frem. Når jeg så starter på KB i maj 2018, går min man på barsel i maj-juni, hvorefter vi holder fire ugers ferie sammen. Og så starter lillefisen op i pasning. 13 måneder gammel.

Det bliver så skønt! I 15 måneder er der en af os, som går hjemme. Og når hverdagen så rammer igen i august 2018, håber jeg, at kunne bruge min overførte ferie til at holde fredagsfri i en masse uger. Det bliver rigtig godt for vores familie, at det kan blive sådan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ventetrappen