Graviditet og sygdom

Et nyt kapitel – for tredje gang

image

image

image

Igår sagde jeg på gensyn til alle mine kollegaer. Det var underligt. Som at lukke en bog midt i det hele. Om lidt over et år slår jeg igen op i bogen, men jeg kender ikke handlingen på alle de mange sider, jeg springer over. Springer over fordi jeg nu er på barsel. Eller ferie faktisk. I tre dage og så på barsel fra på torsdag.

Der har været ekstremt hektisk på mit arbejde i den seneste tid og jeg har ikke haft mange ledige stunder til at forholde mig til gårsdagens på-gensyn. Men jeg fik sorteret og smidt ud. Og tog en enkelt mellemstor kasse med hjem, med de ting, jeg ved og tror, jeg kan få brug for, når jeg igen vender tilbage.

Lige nu er Flemming ude og handle byggematerialer til Aksels værelse. Johannes står i haven og sover i sin klapvogn under et stort grantræ. Aksel kommer weekenden i hu og ser Ramasjang – stadig iført nattøj. Jeg vasker tøj, ordner, skriver uge- og indkøbsseddel, men om lidt vil jeg byde Aksel op på en omgang Wii.

God lørdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditet og sygdom