Barslerier

image

image

På torsdag starter min barsel officielt. Men modsat de andre to gange har jeg ikke lavet en (for lang) to-do-liste med alverdens ting, jeg skal. I stedet har jeg besluttet mig for, at tage hver dag som den kommer uden at lægge en masse planer. Men det forhindre jo ikke en masse idéer i at dukke op og lyst til at en masse skal være ordnet, inden den lille kommer om et par måneder. Derfor har jeg startet “Sidsels barslerier” – et klassisk grønt kladdehæfte, der kommer til at indeholde alle mine idéer, indkøbslister mv.

Lige nu vil jeg glæde mig over alt det, som barslen også giver mig mulighed for:

  • At strukturerer min dag og min tid uden en masse hensyn
  • Afslapning og middagslur
  • Gode gåture
  • Forberedelse af aftensmad inden børnene hentes hjem
  • Aflevere senere og hente tidligere
  • Holde fuldt fokus på det lille liv, der kommer
  • Tid til at glædes

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendfraklip (29.-30. april 2017)