Ked af det ved aflevering

Substans – tanker om bloggens fremtid

image

Endnu en gang er bloggen blevet forsømt i en længere periode. Selvom mange halvfærdige indlæg både er at finde på min telefon og i mit hoved, har ingen af dem fået ende og dermed heller ikke fundet vej til bloggen.

Jeg har derfor brugt noget tid på at finde ud af hvorfor. For jeg vil gerne blogge. Der er masser af emner, jeg gerne vil tage op og idéer, jeg gerne vil dele…

Så hvorfor sker der ikke noget?!

Der er mange årsager har jeg resoneret mig frem til;
– Jeg prioriterer ikke tiden til at sætte mig afslappet med computeren og få arbejdet med indlæggene.
– Jeg har for mange løse idéer, der flakser rundt imellem hinanden. Den ene idé tager over for den anden, før jeg når at følge den første til ende.
– Jeg har brug for, der er mere substans i mine indlæg. Mere indhold. Mere mig.

Derfor har jeg lagt en plan.

At blogge giver mig energi og derfor er det noget, jeg skal og vil prioritere! For at hjælpe mig selv med at finde den rette balance, vil jeg i den kommende tid eksperimentere lidt med, hvad der virker for mig. Om der skal være ugentlige føljetoner. Om hvilke emner der skal tages op. Om bloggen skal være mere tematisk.

Og ja, hvis det ikke virker – så må jeg prøve andre veje, for jeg har virkelig lyst til at drive en læseværdig blog. En blog som giver indhold til læseren, men som samtidig er mit personlige skatkammer af tanker, oplevelser og liv.

Jeg håber, det lykkes. Og jeg håber, I vil læse med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ked af det ved aflevering