Forlængt barsel

Første dag alene med alle tre børn

image

I dag har været min første hele dag alene med alle tre børn. Fra halv otte til kl.15. Ikke en umulig opgave, men en udfordring. I hvert fald når man gerne vil være der 100% for alle hele tiden. 

Det gik godt, selvom jeg indimellem blev noget presset på min tilstedeværelse (eller mangel på samme). Heldigvis kan man rigtig meget, når man snart skal i skole og i efteråret fylder seks år, så Aksel har været en rigtig god hjælper for både mig og hans søskende.

Det startede ellers rigtig godt. Dagmar sov trygt videre, da drengene listede op i stuen ved 8-tiden. Så havde jeg  mulighed for at sørge for deres morgenmad, selv få lidt at spise og ordne lidt praktiske småting – bl.a. sætte en vask over, der så først blev hængt op mange timer senere.

Mest pres på var der, da Johannes skulle have sin lur. Det plejer ellers at få ret hurtigt, og hans træthed taget i betragtning, var jeg sikker på, det også ville være tilfældet i dag. Dagmar sov og Aksel ventede tålmodigt på, jeg havde tid til at spille lidt med ham. Også fik jeg ellers lov til i 50 minutter at løbe i pendulfart mellem stuen og haven, hvor klapvognen som altid var placeret. Efter en halv times tid kørte jeg ham ind i gildesalen, fordi maskinerne på markerne larmede en del. Lige lidt hjalp det – så efter næsten en time gav jeg op, tog ham med ind, placerede ham under et tæppe i sofaen, med besked om at slappe af. Det gik ok i små tyve minutter, så vågnede lillesøster…

Men igen klage – børnene er dejlige og da drengene blev spurgt, om dagen havde været god, råbte de “jaaaaaa” i kor. Heldigvis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forlængt barsel