Madplan 1/52

Tirsdagstanker #3

image

image

Børns tilpasningsevne

Facinerer mig gang på gang. Egentlig skulle Johannes først starte i børnehave til november, men de spurgte, om de måtte rykke ham op nu – og vi sagde ja. Jeg var alligevel lidt spændt på, hvordan de 14 dages overdragelse mellem vuggestuen og børnehaven ville gå. Men det kunne jeg da skyde en hvid pil efter. Første dag af se 14 var i fredags og han er fuldt rykket over nu. Der var ingen ting, der vandt ham mere til vuggestuen, ikke engang yndlingspædagogen…

Amning

Lige så meget som det kan frustrere i starten, lige så fantastisk er det nu, hvor det er etableret. Jeg får dagligt er kick, når jeg ammer Dagmar, og kommer til at tænke på, at jeg giver hende al den næring, hendes lille krop har behov for.

(Obs. Det her er ikke noget med at bryst er bedre end flaske, blot en cadeau til kvindekroppens kunnen).

Forældremøder

Har indtil nu ikke stået i vores kalender. Men med et barn i skole følger det med, og i starten af den kommende måned skal vi til det første af slagsen i Aksels klasse. Selvom jeg kender se flestw forældre, bliver det spændende nu at skulle igang med samarbejdet med dem.

Opdragelse

Jeg kan mærke, mine tanker for tiden er meget optaget af vores måde at opdrage på. Hvordan gør vi? Fungerer det? Skal vi justere på noget? Kommer vi igennem med vores budskab? Giver vi de værdier videre, som vi ønsker?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan 1/52