Om at puste liv i noget nyt

Grøn inspiration

Jeg elsker at blive inspireret i forhold til haven og uderummet – både planlagt og uventet. Den planlagte inspiration bruger jeg ofte til at finde noget specifikt eller til at slappe af og koble fra. Her er det særligt havemagasiner, bøger og instagram, jeg gør brug af. Men den uventede inspiration, er ofte den, der rykker mest ved mine egne idéer. Det kan være, når jeg ser noget der slet ikke har med have og udeliv at gøre, men som alligevel kan få mig til at tænke ‘måske man kunne gøre sådan’. Eller det kan være når jeg er på besøg i andres have/uderum, at jeg uden nogen yderligere forbindelse samler noget inspiration op i forhold til vores eget projekt.

Som med alt andet har jeg nogle favoritter når det kommer til den planlagte inspiration – og dem vil jeg gerne dele med jer:

Personer

Signe Wenneberg

Camilla Plum

Bonderøven og hans kone Theresa Maria Jessing

Søren Ryge

 

Havemagasiner

Alt om Haven (som desværre netop er udkommet for sidste gang)

Isabellas

 

Instagram

troensehaven

livsnyderhaven

frufengershave

mariastocholm

varmkaffe.dk

 

Bøger

Er sjov nok bøger, der for de flestes vedkommende er skrevet af de personer jeg nævnte længere oppe. Og dem vil jeg egentlig helst introducere lidt mere end bare med en titel, så det vender jeg tilbage til i næste uge.

 

Hjemmesider

kaere-hjem.dk

#1 På husets østvendte mur står denne fine gamle gule rose, der i år har fået lidt rigeligt konkurrence fra en ellers fin lyserød vildrose

#2 Lupinbedet. Lupinerne står virkelig godt her under rønnebærtræet i det eneste østvendte bed, vi har. Udover lupiner står der en mørkerød pæon og gyldenris. Derudover har jeg i år drysset lidt fingerbølfrø ud bagerst i bedet.

#3 Hyld i blomst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at puste liv i noget nyt