Velkommen til min blog og mit liv som LandlivsMor. Jeg hedder Sidsel, er 33 år, gift med min bedste halvdel og mor til Aksel (2011), Johannes (2014) og Dagmar (2017).

Her på bloggen kan du følge mit perspektiv på livet, der tager sit afsæt i det mottoet: “Vi vil leve og opleve livet sammen med vores børn”.

Sådan har min mand og jeg formuleret den overordnede målsætning for vores familieliv. Det præger vores valg, hverdag og livsstil. Børnene er omdrejningspunktet og de tænkes ind i alt, hvad vi gør. De skal først og fremmest føle sig elsket, men også nyttige og de skal vide, at deres indsats har betydning for hele familien. Ud fra den filosofi arbejder vi på at skabe et liv herude på landet, hvor der er åbne vidder, højt til himlen og mindst én mark til nærmeste nabo. Her skal vi i de næste mange år få et gammelt hus, en stor grund og et hav af drømme til at fungere sammen med det, vi også har sagt ja til – nemlig to (næsten) fuldtidsjobs, to biler, terminer og vedligeholdelse.

For os er det et bevidst valg, at både min mand og jeg gerne vil arbejde med fag, vi holder. Men samtidig er vi klar på, at det ikke skal forhindre os i at skabe det familieliv, vi ønsker og det, vi ønsker at give vores børn; nemlig et liv, der bygger på nærvær, samhørighed, kærlighed, tryghed og traditioner. En del af nøglen til at lykkes med det, er for os fleksible arbejdstider, benhård prioritering og detaljeret planlægning. Med de værktøjer søger vi altid mod at skabe mere tid sammen for os som familie.

Så børn og familieliv er det, der fylder mest her på bloggen. Men du vil også møde indlæg om hverdagssysler, have, kreativitet, værdier, traditioner, gode historier og alt det andet, der gør vores liv til det, det er.

Jeg håber, du har lyst til at følge med.