Sommeren er slut og en ny hverdag efter endt barsel

Høns

Vores fine små kyllinger er vokset, så de nu er store flotte høns og haner. Det er fortsat kun hønemor, der giver et dagligt æg, så vi har endnu til gode, at kunne lave røræg i tide og utide (hvis der findes utide når der gælder røræg?!). Flokken er gammel dansk landrace og noget så smukke i farverne, synes jeg.

Udover at hønsene skal forsyne os med æg, indgår de også i vores børneopdragelse. Det er en af Aksels daglige opgaver, hver dag når han kommer hjem, at give dem noget grønt. Heldigvis synes han, det er sjovt og går i den grad op i det. Han udviser god forståelse for, at man skal behandle dyrene godt, og at man skal gøre sig fortjent til deres tillid.

Det føles rigtig godt at vi nu har fået høns. Vi kan mærke, at vi rykker i forhold til noget af det, vi rigtig gerne vil, så det er dejligt.

P1110304

P1110296

P1110299

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommeren er slut og en ny hverdag efter endt barsel