Sommerdrømme

Weekendfraklip

P1060382

P1060384

P1060389

P1060409

P1060441

P1060448

P1060463

P1060467

I weekenden var drengene og jeg taget i eksil hos mine forældre, da Flemming skulle have sin julegave fra mig; en god omgang herre-hygge med nogle af hans gode venner. Det var givende på alle fronter.

Drengene og jeg hyggede maks! Aksel forguder sin mormor og morfar, så det er ikke meget jeg hører til ham, når vi er sammen med dem. Der er forkælelse i lange baner, og langt mellem, der bliver sagt nej. Så der er måske ikke noget at sige til, han synes, det er et lukrativt sted at være. Bedre syntes han kun det blev af, at hans gudfar (min lillebror) også kom forbi. Lørdagen dasede vi en hel del. Aksel så diverse film på youtube og koblede helt fra, mens jeg drak kaffe og klippede i blade sammen med min mor. Til aften kom så min bror og min mormor til lækker grillmad. Søndag valgte Johannes at fejre mors dag ved at give mig en dejlig tidlig start på dagen. Kl. 05.14 var vi oppe! Dagen fortsatte med hygge og afslapning, godt hjulpet på vej af det lidt kedelige vejr.

Herhjemme skete der også en del – vi har nemlig fået indrettet hønsehus i en del af den gamle stald. Mere om det i et indlæg for sig…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerdrømme