Fødselsdagsfejringer

Farvel sut #1

Nogle gange har jeg rygrad som en regnorm. Når jeg skal være den “onde” mor (som egentlig er den ansvarsfulde, der ved, hvad der er det rigtige at gøre). Og det skal jeg nu. Aksel skal af med sin højtelskede sut. Han er fyldt fire år og så må det være på tide… Nogle vil sikkert mene, det skulle være sket for længe siden. Men han er tæt knyttet til den og det er os som voksne, der har været med til at give ham afhængigheden af sutten. Så jeg har lige skulle tage tilløb til.

Heldigvis får vi hjælp af julemanden. Han sender nemlig et brev til Aksel, om at de små babynisser kun bruger gamle gennemgnavede sutter, så derfor er der brug for, at Aksel sender sine afsted. Med brevet er et billede af en gave, som julemanden vil komme forbi med, når alle Aksels sutter er modtaget.

Jeg gruer for projektet, men synes faktisk det er en god plan, vi har…

P1130757

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsfejringer