Ugens gang #2

Hverdagsliv #1 – om hygge på en mandag, en sparet madpakke og en fødselsdag

image

Det er mandag og vi har hygget. Med film (Ice Age) og chokoladekiks. Fordi vi igår glemte, vi havde lovet Aksel, han måtte se en film. Hvilket han (selvfølgelig) kom i tanke om lige inden, han skulle i seng. Så jeg greb til den hurtige nu-skal-vi-slutte-dagen-godt-af og lovede bod og bedring dagen efter (altså i dag).

I morgen skal Aksel med børnehaven til fødselsdag. Inklusiv frokost. Ved I, hvad det betyder? Én madpakke mindre der skal smøres. Det er noget af det, jeg kalder hverdagsluksus. For selvom jeg er tilhænger af, at man som forældre påtager sig ansvaret for sit barns madpakke, så er de altså røvsyge at smøre.

På onsdag holder vi igen fødselsdag herhjemme. For min mand. 36 år fylder han. Men det bliver i morgen, vi fejrer ham. Han fik sin gave i sommers – en Weber-grill (som min far seriøst havde foreslået min mor, de skulle give mig. Heldigvis havde min mor trukket i håndbremsen og spurgte mig, om jeg nu ville blive glad for en grill. Øhh – ja, hvis det er Flemming og ikke mig der får den. Så det blev sådan.) I morgen skal han derfor “kun” fejres med god mad, kys ad libitum, hurraråb og lagkage.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens gang #2