Ugentlig samsovning

Ugens gang #5 – om hverdagsliv, blog-inaktivitet og en weekend i børnenes tegn

image

image

image

Vi startede ugen ud med vores datenight. Drengene var hos mine forældre, så vi tog til Roskilde, hvor vi spiste på Flammen. Bagefter provianterede vi – to poser M&M’s med peanuts (til 60 kr.?!). Og så krøb vi op på bagerste række i den mindste af salene, hvorfra vi så Jason Bourne. Maden var god. Filmen var god. Og selskabet var uovertruffent! En dejlig date!

Også skete der bare det, at der gik hverdag i den. Aftnerne gik med praktiske gøremål og pludselig var klokken over ti, hvor vi ellers tilstræber, at vi skal lægge os. Også havde drengene på skift lidt ekstra brug for mor og far, så de sov skiftevis hos os. Sådan er det. Det er livet og det er godt. Så må blog være blog – jeg regner med mere tid til den i ugen, der kommer.

Lige nu sidder jeg og om lidt lægger jeg mig. Jeg er træt. Og mæt af dejlige stunder fra vores weekend. I Lalandia. Sammen med mine forældre og min bror. Vi har hygget max. Drukket voldsomme mængder sodavand, badet, spist is, tonset rundt i legeland og virkelig bare handlet på børnenes præmisser. Mere om turen senere på ugen.

Nu vil jeg smide mig på sofaen – Aksel har taget min plads på madrassen i stuen. Og da Flemming har ondt i ryggen, er det ikke aktuelt med at sove tre sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugentlig samsovning