Skal bloggen lukke ned

Hej hverdag – og madpakker!

Siden i mandags har det atter været hverdag herhjemme. Vi har alle fem skulle ud af døren om morgenen. Og halleluja – det er gået over al forventning. Selvfølgelig har vi været trætte om eftermiddagen og der har været lidt ekstra gnidninger (netop pga. træthed) – især mellem drengene. Men sådan er det nu en gang… Ikke desto mindre er jeg virkelig positiv i forhold til vores hverdagsstart her efter sommerferien.

Både i søndags og nu i dag har jeg fået bagt madpakkelækkerier, der kan supplere de klassiske rugbrødsmadder. Der skal nemlig produceres ikke mindre end otte (!!!) madpakker hver dag herhjemme. To til hvert barn og en til hver af mig og min mand. Da det gik op for mig, besluttede jeg, at der måtte gøres noget for at gøre det lidt nemmere i det daglige;

  • Derfor bager jeg nu løbende diverse hapsere – indtil videre er det blevet til pølsehorn, pizzasnegle, frikadelleboller og pesto-cheddarhorn. Men jeg tænker også snart at kaste mig over pirogger med forskelligt fyld – tænker skinke/ost, kødsauce, kylling/feta, spinat/oksekød kunne være lækkert.
  • Drengenes eftermiddagsmadpakker består dagligt af et stykke frugt og en af ovenstående.
  • Vi skal altid have et lille udvalg af kiks og andre madpakkerelækkerier såsom ost(ehaps), fisk etc.
  • Der skal altid være mindst tre, gerne flere, slags frugt at vælge imellem, når der skal pakkes madpakker.
  • Frugt og grønt forberedes i den udstrækning, det er muligt, så det er snittet og klar til pakning.
  • Tilberede min og min mands madpakke til flere dage af gangen, fx ved at lave pastasalat og med det samme pakke ned til de kommende tre dage. For at peppe det lidt op på tredjedagen kan der evt. suppleres med en dressing eller lignende.

Indtil nu går det godt – og vigtigst af alt, det føles naturligt. Det er ikke noget, jeg bruger oceaner af tid på at tænke over og planlægge. Dét er i virkeligheden nok det vigtigste kriterie for at den slags, kan blive en succes herhjemme.

Så – hverdag vi fortsætter. Med lækre madpakker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal bloggen lukke ned