Et job jeg elsker at stå op til - taknemmelighedstema

Kærlighed hver dag – taknemmelighedstema

Noget af det jeg er allermest taknemmelig for, er al den kærlighed, jeg får hver dag. Og al den kærlighed, jeg får lov til at give! Jeg ved faktisk ikke, hvilken af de to, jeg er mest taknemmelig for. Selvfølgelig er det, fedt at nogle vil give en sin kærlighed. Men hold kæft, hvor er det også bare fantastisk, at få lov til at øse ud af sin egen kærlighed til nogle, der virkelig sætter pris på at få den!

Min mand og jeg kysser hinanden mange gang hver dag, og så foran vores børn. Fordi vi har lyst. Men og så fordi vi gerne vil have at vores børn får et afslappet og naturligt forhold til at vise følelser, og forholde sig til dem. Hver dag fortæller vi også både hinanden og vores børn, at vi elsker dem. Fordi det er vigtigt og rigtigt for os at gøre. Jeg kan blive helt varm i kroppen, når jeg holder en af mine tre tæt ind til mig og fortæller dem, at jeg elsker dem.

P1080416

I marts måned sætter jeg fokus på taknemmelighed for at slå et slag for at stoppe op og nyde alt det, man allerede har opnået, har fået eller ved, man (måske) kommer til at skabe. Se mere her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et job jeg elsker at stå op til - taknemmelighedstema