Det rigtige valg - om at få et tredje barn

Skolevalg – beslutningen er truffet

Jeg har tidligere skrevet om vores overvejelser i forhold til skolevalg her. Og nu er beslutningen truffet. Vi har ro i vores maver og en glad dreng, der hæfter sig ved det væsentlige: Gyngetovet i det store træ, karrusellen på legepladsen og at der ofte indgår LEGO i undervisningen.

Vi som forældre glæder os over, at det er en skole med mange traditioner, plads til det enkelte barn, engagerede lærere, skønne omgivelser og et værdisæt, der til fulde lever op til det, vi kunne ønske os. Det er virkelig befriende, at beslutningen er truffet, at Aksel tager del i det og selvfølgelig at det bare føles helt rigtigt.

Nu skal vi nyde det sidste år i børnehaven med (masser af) uautoriserede fridage, sene afleveringer (på skolen ringer det ind kl. 7.30!) og de frie rammer det er, når der ikke er skolebørn i familien.

P1160613

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det rigtige valg - om at få et tredje barn