Savn

Vores største beslutning: At få børn

fødsler

Vi var stadig meget ny-kærester, da vi besluttede os for, at det skulle være os for altid. At vi aldrig skulle skilles. Det var også meget tidligt i vores forhold, vi snakkede om, at vi skulle have børn sammen. Den største, bedste og letteste beslutning, vi nogensinde har taget. Fordi det var den mest naturlige beslutning i hele verden.

Men så var spørgsmålet hvornår, vi skulle have børn. Og kunne vi overhovedet? Man hører jo så meget… Jeg vidste, at jeg ville giftes først og have afsluttet mit studie. Ideelt set, ville jeg også gerne lande et job, inden vi blev flere, men det var jeg jo ikke helt selv “kvinde over”, så det var lidt mere til forhandling. Min mand ville vist bare gerne have nogle unger sammen med sin unge kone – for mit krav om at blive frue først, var han helt med på. Heldigvis.

Han friede i efteråret 2009 og kort tid derefter begyndte vi, at snakke mere om det med børn. Hvornår det skulle være. I løbet af vinteren fik vi besked om at flere i vores familie skulle have børn, og flere havde fået hjælp til at blive gravide. Det gav stof til eftertanke. Jeg begyndte for alvor at frygte, vi måske også skulle igennem det, før vi fik lov til at blive forældre. Min mand tvivlede aldrig på, at lykken ville være med os. Men mine bekymringer, de faktuelle tal og vores store lyst til at få børn, gjorde at vi ret hurtigt træf en beslutning om hvornår. I marts 2010 besluttede vi, at vi ville stoppe med prævention i juni. Shit, det føltes godt, at beslutte, at nu var det nu.

Kan huske, at jeg kort tid efter vi havde truffet beslutningen gik ind i en babybutik. Aldrig tidligere havde jeg på dén måde oplevet, hvordan lysten til at blive mor fyldte helt vildt indeni mig. Hvordan den nærmest eksploderede indeni mig, så jeg kun var i stand til at tænke baby-baby-baby. Jeg købte en fik lille Babapapa-bluse i størrelse 56, som jeg forærede til min mand. Nu har begge vores sønner haft den på.

Du kan også læse vores kærlighedshistorie eller mine tanker om antallet af børn og beslutningen om at få et tredje barn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savn